Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
spacer

Termeni si conditii   

Site-ul www.2e-prod.ro  este administrat de SC 2E prod srl si orice persoana fizica sau juridica  ce acceseaza  acest site va folosi aplicatiile site-ului doar in conformitate cu termenii si conditiile cuprinse in acest text.  Accesarea si utilizarea site-ului se va face numai dupa citirea cu atentie a prezentului text si acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse.

Toate materialele(texte, expresii, denumiri, fotografii) de pe site sunt proprietatea exclusiva a SC 2E PROD srl , proprietate protejata prin legea 8/1996 referitoare la drepturile de autor. Este interzisa copierea si utilizarea acestor materiale fara acceptul scris al SC 2E PROD srl, de la momentul editarii ori comercializarii produselor , iar orice incalcare a drepturilor de autor se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Orice publicatie mediatica ce utilizeaza materiale de pe acest site, fara a mentiona sursa, va fi sanctionata conform legii, fara nici o alta notificare. Orice firma care va utiliza pentru reclama, prezentare sau in orice alt scop texte, articole, denumiri sau alte materiale de pe acest site va fi obligata la plata daunelor fara nici o alta notificare. 

Informatiile referitoare la termenele de livrare au caracter informativ, dar nu si valoare contractuala.

Comenzile plasate pe site sunt onorate in masura posibilitatilor si in limita stocurilor disponibile.

Promotiile anuntate pe site se acorda pana la data de expirare a promotiei, in limita stocurilor disponibile.

Concursurile la care se face referire pe site se vor desfasura in conformitate cu regulamentul concursului anuntat si publicat la data inceperii concursului.

SC 2E PROD SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor  personale  ale clientilor care comanda pe site, date care vor fi folosite numai in scopul declarat de facturare si expediere a produselor comandate.

SC 2E PROD srl isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

SC 2E PROD poate face orice modificari ale textelor, preturilor, fotografiilor de pe site fara a anunta in prealabil aceste modificari.

 

 

 

SC 2E PROD SRL

  NRC: J34/513/1995; CUI: RO7985030

     ALEXANDRIA jud. TELEORMAN

    tel.+40 247 318 958

    e-mail: office@2e-prod.ro