SUPER OFERTA 4-13 APRILIE2014
OFERTA NOASTRA: Ulei presat la rece Gratis
Promotia lunii aprilie
Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece.
ulei de Masline2
ulei de dovleac presat la rece- traditie si sanatate. pret promotional
comandati si pe www.uleiuripresatelarece.ro

Ulei presat la rece, extravirgin: cum sa alegi un ulei de calitate

 

 

Atunci cand vedeti denumirea de Ulei presat la rece extravirgin trebuie sa va ganditi la o calitate de exceptie data in primul rand de valoarea aciditatii produsului, inscrisa chiar pe eticheta acestuia.

Calitatea unui ulei presat la rece extravirgin este definita prin cativa parametri chimici esentiali dintre care cel mai important este aciditatea. Ea trebuie sa fie pe toata durata de garantie a produsului, sub 1% raportat la acidul oleic,daca uleiul este pastrat la intuneric si temperaturi de max.23 grade Celsius. Aceasta aciditate arata degradarea uleiului. Cu cat ea e mai mare, cu atat uleiul este mai vechi sau a fost supus unor temperaturi ridicate chiar de la preparare. Fata de acest standard, uleiul presat la rece extravirgin Cardinal merge pana la aciditati minime de  chiar 0,1%. La aceleasi nivele de performanta se afla si toti ceilalti indicatori chimici ai uleiurilor Cardinal.

In ceea ce priveste gustul, mirosul, limpiditatea uleiului Cardinal, performantele atinse prin tehnologiile folosite la 2E PROD sunt de asemenea ridicate, pana la obtinerea de limpiditate, gust si miros foarte placute, naturale, care se mentin in timp.

Rezultatele analizelor organoleptice, de alfatoxine, aciditate,indice de peroxid si nu numai, efectuate permanent de specialistii firmei 2E Prod atat in microlaboratorul propriu cat si in laboratoare special autorizate, reprezinta garantia ca in procesul de productie au fost  exclusi orice factori de risc asupra sanatatii umane, in toti cei 18 ani de productie.

 

 Suportul calitatii de exceptie a acestor uleiuri  este sustinut de profesionalismul si competenta echipei 2E PROD care, in activitatea sa neantrerupta de peste 18 ani, a constientizat in fiecare moment ca  pentru a face lucruri bune si valoroase este nevoie de multa munca, rigurozitate, daruire, pricepere si mai ales de un mare respect fata de consumator.

Adevarata valoare a unui produs e data numai de satisfactia reala si incontestabila a consumatorilor sai.

 Insusi scopul initial al infiintarii acestei firme a fost acela de a crea produse unice, de o reala utilitate, care sa rezolve necesitati majore pentru oamenii care cauta o alternativa naturala de solutionare a problemelor lor de alimentatie si sanatate.  

 Uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal constituie un brand care se mentine in topul produselor de calitate de mai bine de 18 ani.