- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase
Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
Iata o reteta pentru perioada de post. Suna apetisant si, daca ne uitam la ingredientele necesare pentru prepararea ei, vedem ca este nu doar satioasa, ci si foarte sanatoasa: conopida, telina, mar, ananas, castravete, nuci. Din nou, combinatia de fruct cu legume ofera o savoare aparte acestei salate inedite si usoare. Pofta buna!
Ingrediente si cantitati:
1/2 conopida mica taiata in bucatele mici;
1/2 tulpina de telina taiata fideluta;
1 mar taiat in cubulete mici;
2 felii de ananas taiat in cubulete;
1 castravete taiat in doua, pe lungime, si apoi ras;
nuci pisate mare, pentru decor.
Sosul:
1/2 lingurita curry slab;
2 linguri suc de ananas;
2 linguri iaurt;
2 linguri ulei presat la rece extravirgin Cardinal (ulei de susan, ulei de nuca sau ulei de floarea soarelui
2 linguri smantana;
putina sare de mare;
putina pulpa de lamaie.
Mod de preparare:
1. Se pregateste sosul din ingredientele indicate mai sus.
2. Intr-un castron, se amesteca conopida, telina, marul si ananasul, iar castravetele se rade doar inainte de masa si se amesteca cu celelalte ingrediente.
3. Se toarna sosul deasupra si se decoreaza salata cu nuci pisate mai mare.
8 martie 2011
Daca v-a placut reteta copiati codul de mai jos si adaugati-l pe blogul dvs.