- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
Cu totii stim de beneficiile bucatariei asiatice. Aceasta reteta pune in valoare uleiul presat la rece extravirgin de susan, intr-o combinatie irezistibil de gustoasa.
Ingrediente: o canita ulei presat la rece de floarea soarelui
un piept de pui dezosat
o lingurita de ghimbir proaspat
doi catei de usturoi tocati
un ardei gras taiat marunt
o lingura de ulei de susan
doua linguri de sos de soia
o mana de frunze de busuioc proaspat
Durata de preparare: 10 minute
Pentru aceasta reteta veti avea nevoie de un wok. Puneti wok-ul pe foc, pentru a se incinge, apoi adaugati uleiul vegetal. Cand acesta sfaraie, adaugati puiul si lasati-l sa se prajeasca pentru doua minute.
Scoateti puiul din wok si puneti-l pe un servetel absorbant, pentru a trage uleiul din el. Lasati doar doua linguri de ulei in wok, adaugati ghimbirul, usturoiul si ardeiul gras si prajiti inca doua minute.
Apoi puneti puiul inapoi si amestecati bine pentru inca un minut. Adaugati uleiul de susan, sosul de soia si frunzele de busuioc, amestecand bine inca un minut. Scoateti totul pe un platou si serviti, cel mai bine cu o portie de orez aburind.
18 noiembrie 2010