- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
Cea mai buna zacusca se face cu ulei de floarea soarelui presat la rece Cardinal. Spre deosebire de zacusca preparata cu ulei rafinat, cea cu ulei de presat la rece Cardinal natural 100% este mai gustoasa! Dar ceea ce e mai important e ca ea poate fi consumata cu placere chiar si de persoanele cu probleme gastrice.Cei cu asemenea probleme nu suporta preparatele cu ceapa calita in ulei rafinat, din cauza compusilor chimici ce creaza arsuri gastrice. Zacusca cu ulei Cardinal nu da asemenea neplaceri. Verificati si veti fi incantati!
10 ardei capia
10ardei grasi
1/2 kg ceapa
6 vinete
4 morcovi mari
1/ litru ulei de floarea soarelui Cardinal
cateva foi de dafin, piper, sare
Se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga morcovii rasi si apoi se adauga si vinetele coapte si ardeii copti, totul taiat marunt. Din rosii se extrage sucul prin masina de stors rosii si se adauga acest suc peste compozitia de mai nainte, impreuna cu putina sare, piperul si foile de dafin. Se da la foc mic, se amesteca tot timpul sa nu se lipeasca si cand s-a scazut bine se potriveste de sare. Se mai da la cuptor 10-15 minute si se pune in borcane fierbinte. Borcanele se capacesc si se lasa in cuptorul fierbinte, cu focul stins, pana se racesc complet.