Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece

Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal

           Cea mai buna zacusca se face cu ulei de floarea soarelui presat la rece Cardinal. Spre deosebire de zacusca preparata cu ulei rafinat, cea cu ulei de presat la rece Cardinal natural 100% este mai gustoasa! Dar ceea ce e mai important e ca ea poate fi consumata cu placere chiar si de persoanele cu probleme gastrice.Cei cu asemenea probleme nu suporta preparatele cu ceapa calita in ulei rafinat, din cauza compusilor chimici ce creaza arsuri gastrice. Zacusca cu ulei Cardinal nu da asemenea neplaceri. Verificati si veti fi incantati!

zacusca cu ulei de floarea soarelui

 

 

 

 

10 ardei capia

10ardei grasi

1/2 kg ceapa
6 vinete
4 morcovi mari
1/ litru ulei de floarea soarelui Cardinal
cateva foi de dafin, piper, sare

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga morcovii rasi si apoi se adauga si vinetele coapte si ardeii copti, totul taiat marunt. Din rosii se extrage sucul prin masina de stors rosii si se adauga acest suc peste compozitia de mai nainte, impreuna cu putina sare, piperul si foile de dafin. Se da la foc mic, se amesteca tot timpul sa nu se lipeasca si cand s-a scazut bine se potriveste de sare. Se mai da la cuptor 10-15 minute si se pune in borcane fierbinte. Borcanele se capacesc si se lasa in cuptorul fierbinte, cu focul stins, pana se racesc complet.

 Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF