- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase
Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
FASOLE AURIE TECI CU ULEI DE SUSAN CARDINAL
Pei daca-i vara, sa fie vara cu o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa
de la Retete-de-mancaruri.blogspot.com
Ingrediente:
- 1,5 kg fasole aurie pastai
- 6-8 catei de usturoi, dupa gust
- 150 ml ulei presat la rece de susan ( eu am folosit Cardinal, pentru ca stiu ca este 100% natural)
- 2 linguri smantana
- o lingura de sare de mare
- piper proaspat macinat
- patrunjel tocat marunt
Preparare:
Rupem capetele de la fasole si rupem pastaile in 3-4 bucati, in functie de cat sunt de mari.
Spalam foarte bine fasolea si o punem la fiert, intr-un vas cu apa rece.
Cat fierbe fasolea, curatati usturoiul, taiati-l marunt si pisati-l cu sare. Cand se formeaza o pasta,
incepeti sa adaugati putin cate putin ulei de susan, amestecand incontinuu.
Puneti pe rand si amestecati cu usturoiul, cele doua linguri de smantana.
Cand este fiarta fasolea ( la mine a durat cam 35 de minute) o sucurgem bine de apa.
Punem intr-o tigaie, sa se incinga, putin ulei de susan. Calim fasolea cam 10 minute.
Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Adaugam crema de usturoi si mai calim 5 minute.
Eu nu am mai rezistat mirosului si tot am gustat.
Punem fasolea pe farfurii si presaram patrunjel.
Se poate servi si calda si rece.
Pofta buna si spor la bucatarit!
Read more: http://retete-de-mancaruri.blogspot.com/2014/06/fasole-aurie-teci-ca-la-mama-acasa.html#ixzz33sOh5tDn