Retete
- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase
Cautare

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Chiftelute de soia
Ingrediente
350gr soia boabe CARDINAL
2 morcovi razuiti
3 cartofi medii fierti in coaja
1 ceapa tocata marunt (am dat-o pe razatoare)
2 linguri pesmet
1 legatura patrunjel tocat marunt
1 ou (pt cei care tin post nu pun ou)
sare, piper, paprika
Plan de lucru
spalam si punem la fiert cartofii in coaja, apoi ii curatam (poza 2) chiftelute cu soia poza 2si ii pasam
se lasa soia la inmuiat peste noapte, apoi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Lasam sa fiarba pana cand intra usor furculita in ea.
intr-un bol, amestecam cartofii pasati cu morcovul razuit, ceapa , verdeata tocata marunt si pesmetul.
Daca nu tineti post, puneti si un ou. Lasam boabele de soia sa se raceasca si sa se scurga bine si apoi le transformam intr-o pasta .Adaugam peste amestecul de legume si omogenizam bine compozitia .
Formam chiftelutele.Le tavalim prin pesmet apoi le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Le lasam la cuptorul incins sa se rumeneasca pe ambele parti (aproximativ 20 minute pe fiecare parte.
Pofta buna!