Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece

Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj

 

 
 
 
 
Foto by Simona Floroaia - La Bohème




Ingrediente:
- 1 kg ficatei de pasare
- 1 kg piept de pui dezosat
- 1 pachet de foietaj bella
- 8 oua pentru compozitie
- 3 galbenusuri si 2 linguri lapte,
pentru uns drobul(aluatul)
- 3-4 legaturi de ceapa
- 2-3 legaturi de usturoi
- 2 legaturi de marar
- 2 legaturi de patrunjel
- 1 sticla de vin alb sec, din care punem doar
1 cana si restul il bem
seminte de susan
- sare, piper, cimbru
- 4 linguri ulei presat la rece de susan Cardinal
- 50 gr unt



 

 

 

 

 

Preparare:
Spalam bine ficateii si pieptul de pui. Punem pieptul de pui in apa rece cu sare si lasam sa fiarba. 
Intr-o tigaie, cu capac, inabusim ficateii de pui in ulei, apoi punem 1 cana de vin si lasam sa fiarba.
Dupa ce s-au fiert ficateii si pieptul de pui, ii lasam sa se raceasca si ii dam prin masina de tocat sau prin robot.
Spalam ceapa, usturoiul, verdeata si le tocam marunt(la cutit).
Separam albusurile de galbenusuri, de la cele 8 oua. Batem albusurile spuma si galbenusurile crema.
Intr-un castron mare amestecam ficateii si pieptul de pasare tocate, ceapa, usturoiul si verdeata tocatate si ele,

galbenusurile crema, sare, piper, cimbru. La sfarsit adaugam si albusurile batute spuma.
Ungem, doua tavi de cozonac cu unt. Asezam o foaie de aluat in tava. Turnam compozitia si acoperim cu foaia care

atarna peste tava. Batem 3 galbenusuri cu 2 linguri de lapte si ungem aluatul(ca pe cozonaci) si presaram cu susan.
Dam la cuptorul bine incins pentru circa 45 de minute, pana se rumeneste frumos (o culoare aurie)
Pofta buna!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca va place acest drob cu pui si foietaj lasati un comentariu!

 

Read more: http://retete-de-mancaruri.blogspot.com/2012/04/retete-culinare-de-paste-drob-de-pui-in.html#ixzz3Whfi18Mg