- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Salata energizanta de primavara
Ingrediente
-O salata verde de marime potrivita
-zeama de lamaie
-o legatura de ceapa verde
-o legatura de ridichi
-2castraveti de gradina proaspeti
Se taie cotorul capatanii de salata, se desfac frunzele si se spala pe rand, una cate una, in 2-3 ape, punandu-se apoi la scurs.
Se toaca nu prea marunt si se pun intr-un castron suficient de mare.
Se stropesc cu zeama de lamaie si cu 1-2 linguri de ulei de nuca, cu gust dulceag si untos.
Se adauga ceapa taiata in bucati de cca 2cm si felii subtiri de ridichi si castraveti.
Se amesteca totul foarte bine si se lasa cca 15 minute inainte de servire, ca frunzele sa se imbibe bine cu sosul de lamaie si ulei.
Aveti acum intr-un castron o mare bogatie de vitamine combinate cu omega 3 si cu clorofila cu o structura asemanatoare hemoglobinei.
Organismul dvs. va asimila cu usurinta toti nutrientii din aceasta combinatie, pentru ca el recunoaste cu usurinta doar elementele benefice dintr-o alimentatie naturala.
Aceasta salata atat de bogata in vitamine de care corpul are mare nevoie o puteti savura cu reale beneficii pentru sanatate doar in lunile martie-mai de aceea este bine sa nu ratati aceasta ocazie in nici o primavara.
Puteti varia consumul de nutrienti inlocuind salata verde cu spanac sau frunze fragede de papadie.
Daca v-a placut transmiteti aceasta reteta si prietenilor dvs., fiindca si ei sunt interesati de o alimentatie sanatoasa.