- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
Fasolea batuta poate fi preparata in mai multe moduri si fiecare preparat are alt gust, in functie de ingredientele adaugate. E de preferat sa folositi uleiul presat la rece, care este mult mai consistent decat cel rafinat si aduce un plus de gust preparatului.
In principiu, baza o constituie fasolea bine fiarta, scursa de toata apa in care a fiert, transformata in pasta cu blenderul sau doar prin amestecare cu o lingura de lemn, imediat dupa fierbere, cand este calda inca.
Pasta de fasole obtinuta se amesteca usor, ca la maioneza, cu o cantitate consistenta de ulei presat la rece (atat cat poate ea sa absoarba) dupa ce in uleiul respectiv s-a calit in prealabil o ceapa taiata Julien.
Fasolea batuta se potriveste de sare dupa gust, se aseaza intr-un castron si se orneaza cu ceapa calita si cu marar tocat(dupa gust).
Partea interesanta abia acum urmeaza:
Folosind ca baza acest preparat puteti obtine mai multe feluri de mancare, cu gusturi si aspecte diferite:
1. Adaugati la fasolea batuta 1-2 lingurite de pasta de rosii cativa catei de usturoi pisat si amestecati bine. Serviti cu ardei copti si stropiti cu ulei presat la rece de floarea soarelui sau de dovleac si cu otet.
2. Adaugati la fasolea batuta cu ulei presat la rece de floarea soarelui si cateva lingurite de ulei de dovleac(dupa gust) si amestecati. Gustul si aroma preparatului se vor schimba considerabil, dandu-i o savoare deosebita.
3. Bateti fasolea cu ulei de floarea soarelui presat la rece crud, neprajit, dupa care la sfarsit adaugati 2-3 linguri de ulei, de preferinta tot presat la rece, in care ati prajit cateva feliute foarte subtiri de Bacon, costita sau ciolan de porc afumat. Ornati preparatul cu bucatelele de carne afumata prajite.
Sper ca v-am dat cateva sfaturi utile. Dati mai departe, nu se stie cine are nevoie urgenta de ele.