- Salata de rosii o diversitate de arome, gust si culoare
- Fasole batuta - din bucataria traditionala romaneasca
- Zacusca cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata de papadie cu ulei presat la rece extravirgin
- Uleiuri presate la rece din oferta 2E PROD
- Fasole teci cu ulei de susan Cardinal
- Salata de naut si ulei de dovleac
- MUFFINS CU PULBERE DE CATINA
- Salata de varza alba cu susan si ulei presat la rece extravirgin Cardinal de susan
- Uleiuri presate la rece- sanatate curata intr-o salata minunata
- Reteta zilei: FURNICI IN COPAC (din traditia asiatica)
- Salata din icre de crap cu ulei presat la rece extravirgin de dovleac CARDINAL
- Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
- Pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan
- Preparat detoxifiant si intaritor al sistemului imunitar
- Salata orientala cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal
- Salata cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal(ulei de dovleac), cu fasole rosie si avocado
- Tahini-preparat cu ulei presat la rece extravirgin de susan si faina de susan
- Salata mixta cu ulei presat la rece extravirgin Cardinal de floarea soarelui
- Promotie 1-18 aprilie 2017
- Echiladas cu porumb dulce si fasole rosie
- Chiftelute de soia
- Retete de Pasti - Drob de pui in foetaj
- Cartofi la cuptor cu ceafa de porc marinata
- Salata energizanta de primavara
- Friganele
- Tocanita cu carne si legume
- Painea din faina de struguri - bruschette delicioase

Colectie de retete alimentare si preparate cu ulei presat la rece
Ulei presat la rece extravirgin de nuca intr-o salata delicioasa cu telina si conopida
Incepand din toamna trebuie sa ne preocupe cum sa oferim organismului cat mai mult din necesarul de vitamine si minerale. Telina se dovedeste a fi o alegere ideala, deoarece aceasta leguma contine vitamina A, B1, B2, C, precum si mineralele sodiu, potasiu, calciu si fosfor. Datorita elementelor sale constitutive, telina este mult folosita in terapeutica multor afectiuni, folosindu-se atat radacina, cat si tulpinile si frunzele de telina.
Aceasta reteta foloseste ca ingrediente telina si conopida extrem de bogate in vitamine, dar si caisele uscate. O combinatie gastronomica inedita si foarte potrivita pentru aceasta perioada!
Ingrediente si cantitati:
1 conopida mijlocie;
1 telina rasa pe razatoare
2 linguri seminte crude decojite de dovleac;
24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat);
2 linguri ulei presat la rece extravirgin de nuca
Mod de preparare:
Din caisele inmuiate si ulei presat la rece extravirgin de nuca se prepara un piure. Se rade conopida si se portioneaza in niste castroane mici. Se adauga telina rasa deasupra conopidei. Se adauga piureul de caise, se decoreaza totul cu semintele de dovleac si se serveste. Piureul de caise poate fi inlocuit si cu maioneza, dupa gust.