Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

ulei de germeni de grau

Nu putine persoane au probleme grave de cadere a parului. Stresul, alimentatia defectuoasa, lipsa unei ingrijiri adecvate, dar si aplicarea unor tratamente cosmetice foarte chimizate si agresive, toate duc la pierderea parului. Si pentru ca nu doare, majoritatea dintre noi nu mergem la doctor pentru o astfel de problema, decat atunci cand este foarte tarziu.

Dar stiati ca folosind ulei presat la rece extravirgin de nuca, intr-un tratament de trei luni, puteti sa opriti caderea parului uscat si chiar veti obtine regenerarea sa?

Pentru a urma acest tratament, aplicati 10-20 de picaturi de ulei presat la rece extravirgin de nuca la radacina parului uscat si masati usor. Asteptati 10-15 minute, apoi spalati-va pe cap cu un sampon din plante.

Repetati acest tratament de doua – trei ori pe saptamana, timp de trei luni, si veti scapa de problema caderii parului, ba chiar veti vedea ca firul de par se regenereaza si isi recapata stralucirea.

Uleiul de nuca se mai poate folosi si in numeroase alte tratamente cosmetice.

editat:20.05.2010

 

 

 

 

 

ulei de nuca