Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

ulei de soia

De fiecare data cand iesiti in soare, va expuneti radiatiilor UV. De aceea, s-au inventat cremele de protetectie solara, multe dintre ele produse chimice, care va vor proteja de soare, insa va vor aduce si multe neajunsuri, mai ales ca pot provoca alergii sau reactii grave ale pielii. 

In plus, aceste creme se absorb in piele si ajung in sange, un lucru nerecomandat femeilor insarcinate.

In locul acestor creme puteti folosi pentru protectia pielii dvs. impotriva razelor ultraviolete uleiul de soia presat la rece, un protector 100% natural.

Datorita gliceridelor din compozitia sa acesta are un efect excelent asupra pielii, protejandu-va impotriva razelor nocive, fara a provoca reactii adverse.

Astfel, inainte de a iesi la plaja, sau chiar pe strada, puteti sa masati cateva picaturi de ulei de soia in piele, pentru o protectie naturala si pentru a va hrani pielea.

 

ulei de soia

 

Transmiteti mai departe aceasta informatie utila: