Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

Care sunt cele 8 motive pentru care clientii prefera uleiuri presate la rece CARDINAL cand au de ales intre mai multe marci de uleiuri naturale ?

 

uleiuri Cardinal

 

uleiuri presate la rece

 

 

 

 

 1. Prospetimea. Gama de Uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal sunt foarte proaspete

Clientii nostri primesc doar uleiuri foarte proaspete, produse cu maxim 20 de zile inainte de a fi comandate.

Cum este posibil acest lucru? 

 

Printr-un sistem managerial competent si extrem de eficient. In permanenta corelam volumul productiei noastre de uleiuri presate la rece extravirgine cu studii de marketing care anticipeaza evolutia pietii, astfel ca uleiurile fabricate sa nu stea un timp indelungat nici pe linia de fabricatie, nici in depozit, inainte de livrare. 

 

Acesta este si unul dintre motivele pentru care uleiurile Cardinal au un gust deosebit de  placut, proaspat, fara nici o urma de iute sau amar, cum se intalneste frecvent la alte uleiuri presate la rece de pe piata romaneasca.

 

Dar gustul de exceptie si mirosul discret, la fel de placut, se datoreaza in principal profesionalismului cu care este fabricat uleiul Cardinal, prin tehnologia noastra proprie, pusa la punct in exclusivitate la firma 2E Prod.

 


2. Preturi competitive. Oferim uleiuri presate la rece extravirgine de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi de pe piata romaneasca.


Acelasi sistem managerial de exceptie ne permite sa fim intotdeauna cu cativa pasi inaintea concurentei, investind permanent in retehnologizare si modernizare, astfel incat practicam si mentinem mereu cea mai buna calitate cu o productivitate sporita, cu cele mai mici preturi de pe piata romaneasca, pentru toata gama de uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal.


3. Livrare operativa.Puteti obtine uleiuri presate la rece extravirgine Cardinal chiar a doua zi dupa ce ati facut comanda.


Sistemul nostru de distributie permite livrarea comenzii dumneavoastra imediat. Comanda va soseste la domiciliu, cu plata ramburs, mai repede decat v-ar permite timpul dvs. sa va faceti cumparaturile in oras!


4. Calitate certificata. Calitatea de exceptie a uleiurilor presate la rece extravirgine Cardinal poate fi certificata de miile de consumatori, clienti fideli ai uleiurilor Cardinal, de premiile obtinute si de experienta indelungata in activitatea de producere a uleiurilor presate la rece.


In decembrie 2015 s-au implinit 20 de ani de cand am lansat pe piata romaneasca primul ulei presat la rece Cardinal si de atunci calitatea uleiurilor noastre s-a imbunatatit continuu, mentinandu-se intotdeauna la cel mai inalt nivel. Dovada sta faptul ca avem clienti constanti, care de mai bine de 15 ani folosesc aceleasi uleiuri presate  la rece extravirgine Cardinal in gospodaria lor. Ba mai mult, intre timp acesti clienti si-au dublat comenzile, pentru ca acum cumpara si pentru tinerele familii ale copiilor lor. 


5. Calitate garantata acum, dar si in viitor.Suntem preocupati in permanenta pentru imbunatatirea sistemelor de control al calitatii, deoarece Cardinal este o marca inregistrata, cu renume si consecventa in calitate.


Avem implementat sistemul de management al calitatii HACCP, care ne permite sa lotizam toate produsele noastre, asa cum se poate vedea pe oricare din ambalajele lor. Aceasta ne permite sa eliminam in timp record eventuale erori de fabricatie, ambalare, etichetare, astfel incat sa livram clientilor numai produse proaspete, de foarte buna calitate.De asemenea am implementat un soft care ne permite sa livram in toata tara uleiurile la numai cateva zile de la fabricatie.

 

Uleiurile Cardinal sunt monitorizate permanent de organismele abilitate din tara, dar si din Uniunea Europeana, in magazinele din alte tari, in care se comercializeaza acest ulei.


6. Personal calificat.In procesul de productie este implicat doar personal cu inalta calificare


Personalul de executie din cadrul firmei participa periodic la cursuri de specialitate, despre tehnologiile de fabricatie, despre calitatea produsului, dar si despre respectul fata de consumatori, respectul fata de produsele firmei, corectitudine, verticalitate, cinste, onoare si prestigiu. 


7.Grija si solicitudine fata de toti clientii. Uleiurile presate la rece extravirgine Cardinal se pot procura cu usurinta direct de la producator, la numai cateva zile de la fabricare, uneori si chiar in ziua fabricarii lor.


Pentru a se afla la indemana consumatorilor nostri in permanenta, am creat un sistem de livrari ramificat care face ca orice persoana de pe teritoriul Romaniei sa aiba acces la uleiurile Cardinal. Acestea pot fi gasite in numeroase magazine naturiste din foarte multe orase, ba chiar si din unele localitati rurale. Cea mai accesibila metoda pentru oricine ramane procurarea produselor noastre de la magazinul nostru online


8. Conlucrare permanenta si eficienta intre producator, magazine si consumatori. Am creat un sistem de procurare a produselor noastre si pentru clientii care nu gasesc produsele Cardinal in cel mai apropiat magazin sau nu au posibilitatea sa faca comenzi online:


Acesti clienti pot solicita celui mai apropiat magazin naturist aprovizionarea produselor Cardinal si in cateva zile magazinul va primi comanda efectuata de personalul magazinului catre firma noastra.

 

 


Oferim 4 sticle de ulei de floarea soarelui gratuit fiecarei persoane care ne aduce un client nou, dintre magazinele naturiste aflate in apropierea locuintei sale.

Pentru a va afla printre castigatori, trebuie sa urmati urmatorii pasi:


-descarcati aici  Oferta de preturi si conditiile de livrare

-listati oferta descarcata

-inmanati aceasta oferta si recomandati uleiurile CARDINAL personalului de la unul din magazinele naturiste apropiate de locuinta dvs.

-trimiteti-ne pe adresa de  e-mail office@2e-prod.ro numele si telefonul dvs., precum si numele, adresa si telefonul magazinului unde ati recomandat uleiurile CARDINAL. 

Cand magazinul trimite o comanda catre firma noastra, veti primi coletul cu cadoul dvs. direct acasa.


Daca v-a placut, dati un share acestui articol pentru toti prietenii dvs. Va multumim!