- PROMOTII
- Ulei de floarea soarelui CARDINAL special pentru salate si preparate foarte fine
- Tipuri de uleiuri presate la rece - hrana completa cu efecte terapeutice
- Ulei presat la rece Cardinal -8 motive pentru care clientii prefera aceste uleiuri extravirgine
- Ulei presat la rece, extravirgin: aflati cum sa alegeti un ulei superior
- Uleiuri presate la rece- influenta asupra sanatatii
- Ulei de dovleac - reechilibreaza metabolismul
- Ulei in - remediu anticancer
- Ulei presat la rece de nuca - un puternic antioxidant
- Uleiuri presate la rece folosite in cosmetica
- Ulei presat la rece de mac-un aliment care ajuta organismul sa invinga osteoporoza
- De ce sa folositi uleiuri presate la rece in locul celor rafinate
- Ulei presat la rece de soia- un foarte bun protector impotriva razelor UV
- Aveti dureri reumatice? Instant Genoflex este solutia ideala pentru dumneavoastra
- Soia, alimentul medicament al secolului 21
- Ulei presat la rece Cardinal de nuca folosit la reducerea colesterolului si a riscului de infarct
- Ulei de masaj cu efecte spectaculoase in vindecarea arsurilor solare si a oricaror alte arsuri
- Uleiul de susan presat la rece Cardinal vindeca osteoporoza si ne intinereste pielea
- Ulei presat la rece extravirgin de floarea soarelui CARDINAL
- Ulei presat la rece, extravirgin, de in Cardinal
- Fiecare dintre noi isi poarta lumea in inima sa
- Buna dimineata, prieteni!
- Dezintoxicarea organismului este obligatorie sau optionala?
- Alimente bogate in grasimi esentiale omega-3. omega-6, omega-9
- Grasimile sunt sau nu indispensabile in alimentatia umana?
- Cu emotiile nu-i de glumit
- Hrana sa va fie medicament si medicamente sa va fie alimentele cu care va hraniti.
- Copilul tau va deveni un adult cu o sanatate de fier?
- Uleiurile presate la rece Cardinal - noi parametri de calitate
- Multumiri pentru toti clientii - consumatori de ulei presat la rece CARDINAL
- Ulei de germeni de grau - un miracol care reda pielii tineretea si vitalitatea
- CONCURS: Uleiuri presate la rece
- Lista participantilor la concurs
- Semintele de floarea soarelui - o sursa de vitamine utila pentru sanatatea organismului
- Ulei de nuca -sursa de multiple beneficii pentru sanatate
- Cum te fereste de gripa si raceala uleiul presat la rece de catina CARDINAL
- Uleiuri presate la rece benefice in tratarea arsurilor pielii
- Painea cu faina de struguri
- Uleiuri presate la rece romanesti din seminte romanesti procesate printr-o tehnologie romaneasca
- Paste fericit!
- Cum sa te simti bine in pielea ta?
- Ai un par uscat si tern?Trateaza-l cu ulei presat la rece de nuca
- Ce sa aleg: ulei presat la rece decantat sau filtrat sau extra virgin?
- Ulei presat la rece filtrat - o alegere buna sau nu?
- Uleiul presat la rece extra virgin - alegerea ideala pentru o alimentatie sanatoasa
- Mituri false in domeniul uleiurilor presate la rece
- De ce imbatranim? Energii nevazute stau la baza tuturor lucrurilor si a dezvoltarii lor
- Uleiuri presate la rece prin procedeul Raw Organic Cardinal Technology
- Ulei de dovleac Cardinal - Ulei presat la rece extra virgin
- Ulei din seminte de struguri
- E plina piata de porcarii care se vand ca
Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece
Uleiul presat la rece extravirgin de floarea soarelui fabricat la 2E Prod Alexandria sub brandul Cardinal este un aliment 100% natural, un ulei presat la rece extravirgin pur, conceput special ca sa serveasca sanatatii umane printr-un aport substantial de nutrienti esentiali:
-are un continut mare de lecitina care ajuta la tonifierea sistemului nervos
-contine vitaminele A, E si D, cu rol complex in functionarea organismului, incepand de la elasticitatea pielii, acuratetea vederii, fixarea calciului in oase si continuand cu numeroase alte actiuni tot mai complexe.
-contine acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului
-contine substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.
Uleiul presat la rece extravirgin Cardinal are o culoare galben-aurie stralucitoare dar si un gust placut,are o vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea soarelui.
Uleiul presat la rece extravirgin de floarea soarelui fabricat la 2E Prod Alexandria este un produs elaborat de specialistii acestei firme la care au lucrat vreme de 18 ani, imbunatatindu-l permanent prin perfectionarea continua a tehnologiei de fabricatie.
Toate aceste caracteristici sunt proprii numai pentru uleiul presat la rece extravirgin Cardinal, pentru ca prin tehnologia de fabricatie, se realizeaza pastrarea in stare absolut nealterata a tuturor proprietatilor terapeutice naturale ale semintelor de floarea soarelui din care a fost extras.
Am fost intrebati adesea de catre clientii nostri: de ce uleiul Cardinal se deosebeste detasat ca gust, miros, consistenta si limpiditate de alte uleiuri care se comercializeaza de producatorii lor sub denumirea de "presate la rece". Raspunsul e simplu: Numai prin aceasta tehnologie, unica in lume, conceputa,realizata si perfectionata in decurs de peste 18 ani la firma 2 E prod, se obtine un ulei de foarte buna calitate: pur, natural si hranitor prin aportul energetic si continutul bogat in nutrienti care sunt intr-adevar folositori organismului uman. Pe langa aceste caracteristici, veti remarca si urmatoarele proprietati specifice:
1. nu este amar si nici iute ca alte uleiuri presate la rece, ci are un gust dulceag si fin, foarte placut.
2. nu are miros greu, intepator ca alte uleiuri presate la rece, ci un miros subtil de seminte crude.
3. are o limpiditate stralucitoare, fara nici un fel de impuritati. La scaderi mai mari de temperatura se tulbura, dar revine la stralucirea initiala la cresterea temperaturii ambientului.
4. Are o consistenta marita, datorita procentului de aproape 100% ulei, fara nici un adaos de apa sau alte substante.
Acest ulei este fabricat din seminte de floarea soarelui de cea mai buna calitate, selectionate inca din faza de recoltare. Selectia semintelor este continuata si in prima faza a procesului de extractie si definitivata pe utilaje special create si realizate de firma 2E prod, astfel concepute pentru a duce in final la obtinerea calitatilor superioare ale uleiului Cardinal.
Extractia se realizeaza de asemenea pe utilaje special concepute la firma noastra, care folosesc doar procedee mecanice deosebit de delicate, fara nici un aport chimic sau termic.
Tehnologia unica de presare la rece conceputa special pentru uleiurile CARDINAL permite pastrarea gustului natural, specific semintelor si extragerea intr-o proportie maxim posibila a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc.. comparativ cu orice alte procedee de fabricare a uleiului. Si aici nu ne referim numai la presarea la cald, sau la extractia cu solventi, ci chiar si la multiplele si variatele tehnici de presare la rece practicate in acest moment la nivel mondial.
Consumul de ulei presat la rece CARDINAL in locul uleiului rafinat, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice, la imbunatatirea per ansamblu a starii organismului, prin energizarea si revigorarea sa.
Este binecunoscut de acum faptul ca oricate vitamine din farmacie va primi organismul uman, el nu le poate asimila la fel de bine ca pe cele din alimentele naturale, pentru ca le recunoaste provenienta chimica, artificiala.
Veti fi uimiti de energia revigoranta pe care o da organismului hranirea cu intregul complex de vitamine pe care le sintetizeaza din legume proaspete combinate cu uleiul Cardinal, el insusi fiind un concentrat de vitamine continute doar in seminte.
Vara asigura conditiile ideale(soare, aer, caldura) pentru ca organismul sa realizeze integral aceasta sinteza.
Pentru a beneficia de toate efectele sale, uleiul Cardinal se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic. Desi prin incalzire isi mai poate pierde o parte din vitamine, este recomandata utilizarea uleiului CARDINAL si la gatit, deoarece fiind natural 100%, el ramane oricum superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, dar mai ales prin lipsa apei si a oricaror resturi de substante chimice.