Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

 DEZINTOXICAREA ORGANISMULUI ESTE OBLIGATORIE SAU OPTIONALA?

 

Ficatul este cel mai mare organ al corpului. El este seful laboratorului in care se executa cele mai multe lucrari de mentenanta in metabolism si nutritie. Sunt sute de lucrari care se desfasoara in acest laborator, dar iata numai 5 dintre cele mai importante:

-Procesează nutrientii din alimente

-Mentine echilibrul metabolic

-Detoxifică sângele de medicamente si de alte substante toxice

-Controlează coagularea sângelui si productia de colesterol

-Produce bila, o substantă ce ajută la digerarea alimentelor si la absorbtia nutrientilor importanti.

 

Seful laboratorului, Ficatul, nu lucreaza singur. El colaboreaza  cu Pancreasul si cu Vezica biliara. 

 

Am sa va spun acum un lucru foarte interesant, la care nu v-ati gandit niciodata:

 

Munca Laboratorului Hepatic ar trebui sa fie usoara si simpla, dar asta doar daca regimul de viata al corpului ar fi unul usor. Omul modern insa, nu numai ca nu-si ajuta deloc Ficatul sa conduca Laboratorul, dar de cele mai multe ori, ii pune tot mai multe piedici, cum ar fi: oboseala, alimentatia foarte bogata in grasimi, diminuarea la maxim a orelor de somn care ar permite laboratorului sa-si refaca fortele. Si la toate aceste piedici, omul modern mai adauga si un regim de viata care ii solicita mult organismul, fizic, psihic, intelectual sau toate la un loc.

Daca doriti sa dati un ajutor important Ficatului dvs., sa se odihneasca si sa poata reface, perioada de trecere de la un anotimp la altul este cea mai potrivita. Acum se face trecerea de la  anotimpul mai rece la anotimpurile mai calde care urmeaza sa se succeada in continuare, sau invers.

De ce credeti ca religia ortodoxa si nu numai, la sfarsitul fiecarui anotimp si inceputul altuia, a stabilit o perioada de post ? Daca luam biblia ca pe un "manual de instructiuni" pentru functionarea corecta a organismului uman, ea ne furnizeaza informatii importante despre cum trebuie sa ne comportam ca sa fim sanatosi, sa punem in sincronism si armonie corpul, sufletul si mintea noastra.

 

Postul Mare al Sfintelor Paste in care tocmai ne aflam, pe langa curatenia spirituala pe care o urmareste, are menirea de a ne pregati organismul pentru inca o treapta in trecerea de la o alimentatie de iarna, formata cu preponderenta din carne si grasimi la alimentatia de vara, mai usoara, mai bogata in legume si fructe, dar mai saraca in proteine si grasimi de origine animala.

 

Pentru reusita acestui "tratament" prin repaus, aplicat organismului uman in timpul postului, sau dupa, daca l-ati ratat, este necesara in prealabil o dezintoxicare generala, prin eliminarea toxinelor acumulate, a eventualilor paraziti (intestinali si nu numai), a grasimilor de pe peretii vaselor sanguine. Toate acestea, insotite de o activare a tractului digestiv se realizeaza cu succes printr-o cura de cca 7 zile, in care sa consumati in fiecare dimineata si seara cate o lingura dintr-unul din uleiurile presate la rece Cardinal sau un amestec amestec format din urmatoarele tipuri:
-ulei de in
-ulei de dovleac
-ulei de catina
-ulei de nuca


De foarte bun augur ar fi daca ati mai adauga si consumul unei cani de ceai cald de anghinare dimineata, la trezire, pentru "spalarea" cailor biliare si hepatice.

Efectul acestei "spalari" se amplifica daca dupa consumarea acestui ceai stam culcati pe partea dreapta intre 10 minute si 1/2 ora, dupa cum ne permite timpul.

Starea de usurare, de bine, pe care o veti simti in numai cateva zile de la inceperea acestei cure, va va demonstra ca ati ales o metoda benefica de a va revigora sanatatea, in aceasta primavara.

Procurati cu usurinta uleiuri presate la rece Cardinal.

Transmiteti aceasta informatie tuturor prietenilor dvs., pentru ca toti avem dreptul la o informatie importanta care priveste sanatatea noastra.