Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

 

CU EMOTIILE NU-I DE GLUMIT

Alimentatia naturala e importanta pentru o viata sanatoasa, dar la fel de important este si echilibrul emotional. Orice dezechilibru emoţional poate aduce boala.  De 20 de ani ne sfatuim clientii sa inlocuiasca produsele alimentare rafinate cu o alimentatie naturala, asa cum sunt uleiurile presate la rece Cardinal, cu bogatia lor de vitamine si nutrienti. 

Dar elementele nutritive din alimente sunt asimilate de organism mult mai bine daca corpul se afla intr-o stare de relaxare. De aceea inainte de orice, nu trebuie sa ne aşezam niciodată la masă supărati. Masa ar trebui să fie o sărbătoare, să fie prilej de bucurie alături de familie. De asemenea este important ca atunci când pre­pa­răm ceva de mâncare, s-o facem cu drag. Gândurile gospodinei trec şi-n bucatele pe care le găteşte.

In Occident  s-a făcut un experiment cu un eşantion de ADN, recoltat de la un individ şi dus la 1000 de km distanţă, într-un laborator. Persoana în cauză a fost pusă să privească un film frumos, cu imagini minunate, care stârneau bucurie. În acelaşi timp, la 1000 de km distanţă, măsurătorile arătau cum spirala de ADN se relaxează. Când imaginile au fost schimbate cu un film de groază, ADN-ul a început, brusc, să se restrângă, contractându-se.
Stresul, ura, mânia, îndoiala, neîncrederea în ceilalţi, invidia, gelozia, depresia nu doar că împiedică vindecarea, dar  provoacă în corp un pH acid, care poate favoriza si debutul altor boli.
 Cinci minute de mânie sau suferinţă imobilizează pen­tru 5, 6 ore celulele gardian ale sistemului imuni­tar. Timp de 5-6 ore, organismul nostru e lipsit de apă­rare, iar milioanele de celule moarte, viruşi şi bac­terii circulă libere prin organism, se pot localiza un­deva şi declanşa boala.

Chiar şi frica ne face rău. Este bine cunoscut experimentul lui Avicenna:

 

Într-o cuşcă s-a pus un miel şi într-o cuşcă alăturată s-a pus un lup. Mielul a murit în scurt timp de stresul provocat de frică. 

Deci pentru o viata sanatosa, pentru fericire, pentru liniste sufleteasca, bucurati-va de primavara, de florile ei, de soare, de cerul senin. Si mai ales, bucurati-va de pomii infloriti, imbatati-va cu parfumul lor discret care umple vazduhul, cel mai mult acum, in lunile aprilie si mai.

Dati mai departe acest articol tuturor prietenilor dvs.

 
 
ulei presat la rece