Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

                     CALITATEA PRIMEAZA IN PRODUCTIA

                   ULEIURILOR PRESATE LA RECE CARDINAL

Uleiurile presate la rece Cardinal sunt expediate spre consumatori imediat dupa fabricatie, dar nu inainte de a li se inscrie pe etichete o multime de informatii  utile: parametri de calitate, data expirarii, lotul, etc.

ulei

 
Cine spune ca activitatea de productie a uleiurilor naturale e simpla, nu necesita investitii si oameni specializati, fie nu cunoaste cu adevarat aceasta activitate, fie incearca doar sa bagatelizeze munca, asa cum se mai practica uneori in Romania.
 
Va spun cu mana pe inima ca munca noastra e frumoasa si noi o facem cu drag, cu atentie si grija pentru fiecare dintre produsele si clientii nostri. Le oferim consumatorilor exact produsele de care au nevoie, pentru a le servi scopurilor pentru care le cumpara: sa aiba o alimentatie sanatoasa, sa-i ajute sa-si pastreze sau sa-si recapete sanatatea.

ulei de in

Acesta este motivul pentru care in ultimii ani tot mai multi romani au adaugat uleiurile presate la rece Cardinal in alimentatia lor. Noi am venit in intampinarea lor investind permanent pentru a mari capacitatea si spatiile de productie, ca sa automatizam procese precum ambalarea, selectarea semintelor, livrarea si sa limitam la maxim contactul direct al produselor cu factorul uman in timpul procesului de fabricatie.
 
Niciodata nu am facut insa rabat de la calitate, ci dimpotriva, am imbunatatit continuu calitatea fiecarui ulei, prin: 
 
  • automatizarea masuratorilor asupra parametrilor de calitate si
  • multiplicarea punctelor de control in cadrul fluxului tehnologic

Astfel consumatorii nostri sunt din ce in ce mai multumiti de serviciile noastre.

In cei 20 de ani de cand producem uleiuri, gradul de poluare atmosferica a tot crescut, de aceea am luat masuri noi pentru a evita o influienta negativa a poluarii asupra uleiurilor CARDINAL.
Chiar de curand am modificat sistemele de filtrare si selectare, pentru a indeparta din uleiuri orice urma de impuritati (praf, pesticide, orice alte substante ce ar putea ajunge pe seminte din cauza poluarii)astfel incat produsul final sa fie foarte aproape de 100% ulei natural pur, transferat din seminte, cu toate proprietatile intacte.
 
La cererea unui numar tot mai mare de clienti am introdus in portofoliu o multime de tipuri noi de uleiuri, dintre care unele mai sensibile, cum este uleiul de in sau cel din germeni de grau. Acest lucru ne-a determinat sa adoptam metode de lucru diferite, astfel ca uleiul sa nu intre in contact cu factori ca: aerul, operatorul, anumite metale sau alte materiale, etc. Toate aceste masuri au ca scop fabricarea uleiurilor la o calitate foarte ridicata si pastrarea lor in cele mai bune conditii.


laborator


Anul acesta, al 20-lea an de activitate a firmei noastre, am sporit si dotarile laboratorului de analize, pentru a ne asigura inca o data ca produsul finit, uleiul presat la rece Cardinal, nu contine nici un fel de impuritati( pesticide, metale grele, etc.) si are intregul complex de vitamine si nutrienti transferat direct din uleiul natural, exact asa cum se afla el in seminte.

Va invitam sa testati calitatea uleiurilor Cardinal si sa ne impartasiti aici parerea dvs.

Dati share si pentru prietenii dvs. care cauta un ulei de calitate pentru o alimentatie sanatoasa.