Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

multumiri

Trec printr-o noua cumpana a vietii. In 20 de ani de cand conduc aceasta firma, viata mea a strabatut o rascruce dupa alta si eu am trecut prin toate, uneori cu capul plecat, alte ori in genunchi, sau cu inima sfaramata, sau/si cu lacrimi in ochi.

 

copac

 

De multe ori nu am avut alaturi decat pe Bunul Dumnezeu. Dar intotdeauna, de undeva, de departe, din nu se stie cate colturi de tara, m-ati sustinut neancetat, neconditionat, nestiuti, in tacere, VOI, vizitatorii si cititorii site-ului nostru, clientii firmei 2E PROD, consumatorii de uleiuri presate la rece CARDINAL. Cand eu ma clatinam pe picioare in cadere, Voi faceati parca si mai multe comenzi, nu stiu de ce si nu am inteles niciodata cum, prin ce resort nevazut s-a produs mereu aceasta sincronizare incredibila. Dar e o realitate si acum. Cand comenzile curg, simt cum ceva ma ridica de la pamant si imi da o forta pe care altfel nu as fi avut-o niciodata. Simt ca acolo, in necunoscut, sunt oameni care au nevoie de mine si care intind catre mine maini ce-mi cer ajutorul, oferindu-mi in acelasi timp ajutorul lor. Va multumesc tuturor celor care imi sunteti alaturi de multi ani, sau de ieri, sau de azi. Va multumesc pentru puterea pe care mi-o dati cu increderea pe care o aveti mereu in produsele noastre, in mine si in ceea ce fac si va promit ca orice s-ar intampla, ma voi stradui intotdeauna sa fac lucrurile cat pot mai bine, sa nu Va dezamagesc niciodata, sa corectez toate greselile pe care uneori le mai facem din graba si sa tin aproape de fiecare dintre Voi cu nenumarate ganduri bune pentru sanatatea Voastra si a familiilor Voastre.

 

ulei