Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

ULEIURI PRESATE LA RECE BENEFICE IN TRATAREA ARSURILOR PIELII

Din gama de uleiuri presate la rece CARDINAL toate contin in diferite procente vitaminele A si E benefice pentru refacerea pielii iritate, dupa arsuri sau expuneri prelungite la soare. Acizii grasi polinesaturati aflati in fiecare tip de uleiuri presate la rece CARDINAL ajuta de asemenea la refacerea iritatiilor si arsurilor pielii, dar si a iritatiilor gastrice si intestinale. De aceea va recomandam pentru refacerea pielii deteriorate sau imbatranite uleiuri presate la rece de diferite tipuri, din gama uleiuri presate la rece CARDINAL:

-ulei de floarea soarelui
-ulei de susan
-ulei de in
-ulei de dovleac
-ulei de nuca
-ulei din samburi de struguri
-ulei de catina
-ulei de germeni de grau
 
Dar dintre toate, cel mai eficient pentru arsuri si tratamente ale pielii, fie ele medicale sau cosmetice, este uleiul presat la rece fabricat din fructele de catina. In aceasta toamna am pus la punct o noua tehnologie, Raw organic Cardinal Technology pentru fabricarea uleiurilor presate la rece Cardinal.
Aceasta pentru ca si ultimele doua produse introduse in fabricatie la firma noastra in 2015, uleiurile presate la rece de catina si de samburi de struguri, sa poata fi extrase in stare cat mai pura, obtinandu-se produse  la cei mai inalti parametri de calitate. Compozitia fructelor de catina si de struguri fiind diferita de a semintelor oleaginoase, am facut o adaptare si cateva imbunatatiri tehnologiei CARDINAL utilizata pana acum la fabricarea uleiurilor CARDINAL din seminte oleaginoase. Astfel ca inca o data am revolutionat tehnica de preparare a uleiurilor presate la rece in favoarea clientilor nostri sporind calitatea uleiurilor presate la rece CARDINAL. 
 
Sloganul nostru: INTOTDEUNA ESTE LOC PENTRU MAI BINE.
 
Nu uitati sa trimiteti articolul si prietenilor dvs. care ar putea fi interesati.
Va multumim!
 
 
ulei presat la rece de catina
 
ulei presat la rece din samburi de struguri