- PROMOTII
- Ulei de floarea soarelui CARDINAL special pentru salate si preparate foarte fine
- Tipuri de uleiuri presate la rece - hrana completa cu efecte terapeutice
- Ulei presat la rece Cardinal -8 motive pentru care clientii prefera aceste uleiuri extravirgine
- Ulei presat la rece, extravirgin: aflati cum sa alegeti un ulei superior
- Uleiuri presate la rece- influenta asupra sanatatii
- Ulei de dovleac - reechilibreaza metabolismul
- Ulei in - remediu anticancer
- Ulei presat la rece de nuca - un puternic antioxidant
- Uleiuri presate la rece folosite in cosmetica
- Ulei presat la rece de mac-un aliment care ajuta organismul sa invinga osteoporoza
- De ce sa folositi uleiuri presate la rece in locul celor rafinate
- Ulei presat la rece de soia- un foarte bun protector impotriva razelor UV
- Aveti dureri reumatice? Instant Genoflex este solutia ideala pentru dumneavoastra
- Soia, alimentul medicament al secolului 21
- Ulei presat la rece Cardinal de nuca folosit la reducerea colesterolului si a riscului de infarct
- Ulei de masaj cu efecte spectaculoase in vindecarea arsurilor solare si a oricaror alte arsuri
- Uleiul de susan presat la rece Cardinal vindeca osteoporoza si ne intinereste pielea
- Ulei presat la rece extravirgin de floarea soarelui CARDINAL
- Ulei presat la rece, extravirgin, de in Cardinal
- Fiecare dintre noi isi poarta lumea in inima sa
- Buna dimineata, prieteni!
- Dezintoxicarea organismului este obligatorie sau optionala?
- Alimente bogate in grasimi esentiale omega-3. omega-6, omega-9
- Grasimile sunt sau nu indispensabile in alimentatia umana?
- Cu emotiile nu-i de glumit
- Hrana sa va fie medicament si medicamente sa va fie alimentele cu care va hraniti.
- Copilul tau va deveni un adult cu o sanatate de fier?
- Uleiurile presate la rece Cardinal - noi parametri de calitate
- Multumiri pentru toti clientii - consumatori de ulei presat la rece CARDINAL
- Ulei de germeni de grau - un miracol care reda pielii tineretea si vitalitatea
- CONCURS: Uleiuri presate la rece
- Lista participantilor la concurs
- Semintele de floarea soarelui - o sursa de vitamine utila pentru sanatatea organismului
- Ulei de nuca -sursa de multiple beneficii pentru sanatate
- Cum te fereste de gripa si raceala uleiul presat la rece de catina CARDINAL
- Uleiuri presate la rece benefice in tratarea arsurilor pielii
- Painea cu faina de struguri
- Uleiuri presate la rece romanesti din seminte romanesti procesate printr-o tehnologie romaneasca
- Paste fericit!
- Cum sa te simti bine in pielea ta?
- Ai un par uscat si tern?Trateaza-l cu ulei presat la rece de nuca
- Ce sa aleg: ulei presat la rece decantat sau filtrat sau extra virgin?
- Ulei presat la rece filtrat - o alegere buna sau nu?
- Uleiul presat la rece extra virgin - alegerea ideala pentru o alimentatie sanatoasa
- Mituri false in domeniul uleiurilor presate la rece
- De ce imbatranim? Energii nevazute stau la baza tuturor lucrurilor si a dezvoltarii lor
- Uleiuri presate la rece prin procedeul Raw Organic Cardinal Technology
- Ulei de dovleac Cardinal - Ulei presat la rece extra virgin
- Ulei din seminte de struguri
- E plina piata de porcarii care se vand ca
Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece
Toamna s-a sfarsit si mai toate roadele ei sunt bine asezate in camara, in beci, in butoaie si pe unde mai depoziteaza omil conservele si bucatele la casa lui.
in primul rand nu contine gluten (ce este critic pentru cei cu intoleranta la gluten), nu afecteaza silueta cetatenilor cu un organism predispus spre “depozitare”,
contine vitamine exclusive, antioxidanti, elemente anitinflamatorii, multiple efecte benefice pentru sistemul vascular, respirator si cel digestiv,
catalizeaza regenerarea tesuturilor,
tonifiaza tenul,
intareste imunitatea
Estetic vorbind, faina( pulberea) din seminte de struguri, are un spectru cromatic foarte variat: de la galben deschis pana la cafeniu inchis, in functie de soiul de struguri din care se extrag semintele.
Va recomandam niste bruschette (tartine traditionale italiene, pe baza de paine prajita) delicioase:
Incepe totul de la o felie de paine stropita generos cu ulei din seminte de struguri. Acesta are o culoare putin mai inchisa ca cel de masline, e un pic mai dens, este mai volatil, si are o aroma mai accentuata, specifica si inedita (mi s-a intamplat ieri o chestie bizara: mi-am luat cateva tartine la serviciu: dupa o ora nasurile colegiilor au si inceput sa fie gadilate de mireasma de paine cu ulei care a gasit fisura fatala printre straturile de folie alimentara. Eu l-am simtit odata cu ei, dar m-am prins abia peste cateva minute ca din geanta mea venea).
Deasupra am pus o felie de prosciutto crudo (puteti pune si trei, dar o sa va scape senzatiile pe care le poate da painea), rucola si semnite de chimen, atat. Zic asa: a mers cu urale.
Niste bruschette (tartine traditionale italiene, pe baza de paine usor prajita) aveau sa deschida din alt unghi aromele acestei minunate pite.
Bruschettele se deosebesc de banalele tartine prin faptul ca painea e prajita, pe ambele parti, fara ulei, pana se rumeneste. Asa am si procedat.
Dupa asta am frecat-o cu usturoi, doar pe o parte, peste care am intins rational 1-1,5 lingurite de ulei.