Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

Ai un par uscat si tern? Trateaza-l cu ulei presat la rece de nuca

Stresul, poluarea, alimentaţia haotică, toate ne influenţează negativ sănătatea. Unul din semnalele de alarmă pe care corpul nostru le transmite este căderea părului.  Căderea părului se intensifică din cauza imunităţii scăzute, dar exista soluţii naturiste pentru această problemă:

Tratamentul cu ulei presat la rece de nuca extra virgin Cardinal

 Uleiul presat la rece de nuca extra virgin Cardinal este un ulei hranitor, plin de vitamine, care dincolo de calitatile sale nutritive, gustul plin si aroma lui savuroasa, care se simt cand e folosit in alimentatie, la salate, are si numeroase proprietati cosmetice.

Printre acestea se numara si efectul benefic pe care il are asupra regenerarii parului deteriorat. Pentru a beneficia de proprietatile sale puteti face un tratament simplu:

Se încălzeşte uleiul la temperatura de 40 de grade, într-un vas cu apă caldă. Se masează bine zona creştetului cu acest ulei. Apoi se îmbibă uleiul într-o compresă de bumbac şi se aplică pe creştetul capului. De aici, uleiul se va răspândi pe toată pielea capului. Terapia durează cca 30 de minute şi se face în poziţie şezândă. Se va feri capul de curenţii de aer. Se poate face seara, înainte de culcare, sau dimineaţa înainte de a spăla părul. Se repetă de două-trei ori pe săptămână, pana la obtinerea efectului dorit. Acest tratament se va aplica mai ales pentru parul uscat si tern, care in urma tratamentului isi va recapata stralucirea si supletea.

Nu uitati sa impartasiti cu prietenii dvs. aceste informatii, poate ca sunt multi dintre ei care tocmai le cauta. Va multumim!

ulei de nuca pentru par