Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

ULEIUL PRESAT LA RECE EXTRA VIRGIN - ALEGEREA IDEALA PENTRU O ALIMENTATIE SANATOASA

 3.       Uleiul presat la rece extra virgin este un ulei superior fata de uleiul decantat sau doar filtrat, pentru ca fabricatia lui, pe langa faptul ca respecta norme de igiena foarte riguroase, se realizeaza printr-o tehnologie completa, foarte bine controlata, care nici inainte si nici dupa presarea la rece a semintelor nu altereaza cu nimic proprietatile fizico-chimice ale uleiului natural continut in seminte. Semintele folosite sunt de foarte buna calitate, purificate inainte de presare si prelucrate crude, la temperaturi controlate ca sa se mentina tot timpul scazute. Procesul de fabricatie al uleiului extravirgin este complet, cu mai multe etape tehnologice, dar nu contine nici un fel de procese termice sau chimice. Produsul finit este curat si pur, de o culoare stralucitoare si limpede, gustos si si cu un miros discret si foarte placut.

Calitatea de ulei presat la rece extra virgin este definita prin cativa parametri chimici esentiali dintre care cel mai important este aciditatea. Ea trebuie sa fie pe toata durata de garantie a produsului, sub 1% raportat la acidul oleic,daca uleiul este pastrat la intuneric si la temperaturi de max.23 grade Celsius. Aceasta aciditate arata degradarea uleiului. Cu cat ea e mai mare, cu atat uleiul este mai vechi sau a fost supus unor temperaturi ridicate chiar din fabricatie.

Fata de acest standard, uleiul presat la rece extravirgin Cardinal merge pana la aciditati minime de  chiar 0,1%. La aceleasi nivele de performanta se afla si toti ceilalti indicatori chimici ai uleiurilor Cardinal, care sunt toate uleiuri presate la rece extra virgine.

Nu va lasati pacaliti cu produse de calitate inferioara, care se vand la preturi mult prea mari fata de calitatea pe care o ofera. Aflati in detaliu dand click mai jos, de ce NU va recomandam uleiuri cu denumirea ulei presat la rece decantat sau ulei presat la rece filtrat.

 Daca v-a placut articolul, nu uitati sa-l distribuiti prietenilor dvs., pentru ca fiecare doreste sa-si cumpere alimentele in cunostinta de cauza.

ulei Cardinal