Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

DE CE IMBATRANIM? ENERGII NEVAZUTE STAU LA BAZA TUTUROR LUCRURILOR SI DEZVOLTARII LOR

Procesul de imbolnavire si imbatranire este controlat de hormoni.

Împotriva batranetii trebuie sa luptam ca si cum ar fi o boala !

batrani fericiti

Faptul ca suntem inconjurati de o aura si ca suntem hraniti prin energia universala este acum dovedit stiintific, prin fotografia kirliana. S-a demonstrat, de asemenea, ca aura unui tanar arata altfel decat aura unui batran, a unui om sanatos altfel decat cea a unui bolnav. Aceasta energie universala influenteaza functiile sistemului endocrin. Hormonii produsi de aceste glande regleaza toate functiile corpului. Procesul de imbolnavire este controlat de hormoni.

Odata cu instalarea pubertatii, in organism apare un hormon ce conduce la degradarea organismului. El influenteaza capacitatea celulelor de a folosi ceilalti hormoni secretati de hipofiza, cum ar fi, de exemplu, hormonul de crestere. Ca urmare, celulele si organele noastre se uzeaza cu timpul, pentru ca, in cele din urma, sa moara.

Energia universala are rolul de a bloca „hormonul degradarii” si de a aduce la normal producerea de hormoni de catre sistemul endocrin. Daca se obtine acest efect, celulele corpului se pot inmulti si dezvolta asa cum faceau cand eram copii. Putem chiar vedea si simti cum devenim „mai tineri”.

Ca sa fiti de acord cu aceasta teorie si sa-i simtiti beneficiile, doua lucruri sunt foarte importante:

-sa constientizati ca sunteti un om minunat, deosebit, si ca puteti strapunge cu privirea dincolo de idei si convingeri limitate

-sa fiti constienti ca meritati ca dorintele voastre cele mai profunde sa se implineasca si, intre ele, si aceasta dorinta de a obtine o noua tinerete si o noua vitalitate.

Cei care se simt nedemni in adancul inimii lor, cei nesiguri, sunt cei care nu au avut prea des recompense din partea vietii. Daca sunteti multumiti de propria voastra persoana si stiti ca meritati tot ce e mai bun din ceea ce va poate oferi viata, atunci se poate spune ca va iubiti pe voi insiva. Acest lucru va da dreptul sa va simtiti bine asa cum sunteti, ceea ce face ca procesul de intinerire sa fie in mod considerabil accelerat. Cei care nu se plac pe ei insisi sau nu se considera capabili de o asemenea performanta poarta o grea povara, care accelereaza permanent efectele imbatranirii si afecteaza starea de sanatate, si asa precara.

Peste tot in lume si-a simtit facuta prezenta un suflu metafizic, iar oamenii au inceput sa fie preocupati de descoperirea acestor secrete. Multi si-au dat seama ca noi suntem marele camp de antrenament al acestor secrete – ceea ce se intampla in propriul nostru organism oglindeste intreaga lume. Microcosmosul nostru este reflectarea in mic a macrocosmosului pe care doar il intuim. Pe masura ce oamenii au urmarit, cu deznadejde, cursul implacabil al nasterii, al imbatranirii si al mortii, a crescut in ei dorinta de a cauta o iesire din acest tipar.

De ce imbatranim, de ce celulele noastre nu se regenereaza la nesfarsit, de ce organismul se degradeaza, ajungand in cele din urma la moarte ?

Toti sfintii si marii maestri spirituali stiau raspunsul. Ştiau ca el se afla in schimbare, in trecerea de la forma la lipsa de forma, stiau ca aceste doua stari ale existentei se influenteaza reciproc, pentru a mentine viata.

Energii nevazute stau la baza tuturor lucrurilor si a dezvoltarii lor.

Exista numeroase mijloace de a amplifica acest flux de energie care circula pe langa si prin corpul fizic, material, in asa fel incat intreaga retea a organismului sa intinereasca.

Exista o cale de scapare, a existat mereu !

Batranetea nu inseamna neaparat sfarsitul, nu reprezinta in niciun caz o consecinta implacabila a trecerii prin viata. Este pur si simplu o repercursiune a retragerii noastre din corpul fizic. Daca nu invatam sa intram in contact cu subconstientul nostru, acesta nu realizeaza potentialul lui de „organism luminos”.

Odata constientizata aceasta capacitate de organism luminos condus de legi cosmice mai inalte, imperceptibile deocamdata, convingerea eronata conform careia omul nu poate impiedica degradarea organismului, va disparea. Ştiinta a facut progrese in acest sens. Geneticienii au descoperit ca spirala noastra de ADN creaza sistemul care copiaza fiecare celula. Asta poate insemna ca celulele, atunci cand mor, sunt inlocuite cu altele noi, intr-un proces permanent, intr-o succesiune a perfectionarii genetice.

Majoritatea oamenilor sunt prizonieri ai propriului lor corp emotional, devenit tiranic, agresat mereu de hibe vechi de sanatate sau de sentimente vechi de ura, de care nu se poate elibera. Daca aceste energii sunt blocate, nu avem puterea, in sensul strict al cuvantului, sa ducem o viata echilibrata si fericita.

Îmbatranirea nu este numai rezultatul proceselor fizico-chimice ce se produc in organism, ci si consecinta faptului ca subconstientul isi pierde indrazneala de a se impotrivi acestor procese, renuntand sa mai caute solutii.

Şi nu este vorba numai despre lipsa de indrazneala, ci si despre comoditatea fiintei umane, ce se complace in sistemul obisnuintelor si convenientelor. Frica si indolenta sunt factori ce contribuie la imbatranire. Ne recastigam vitalitatea numai cand trecem peste aceasta lene si aceasta comoditate. Motorul revigorarii este: miscare, si mai ales miscarea spiritului. Dar, ca sa ajungem la miscarea spiritului, trebuie sa incepem de la primul nivel care ne este accesibil si pe care il putem controla mult mai bine in prima faza: miscarea trupului.

Energia creata de miscare ne va pune la adapost de stapanirea pe care frica o exercita asupra noastra.

Daca v-a placut articolul, distribuiti-l si prietenilor dvs.