Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

                           Extracte din seminte de struguri:  

 

              Uleiul din seminte de struguri 

               Pulberea din seminte de struguri 

 


            struguri

Extractul din seminţe de struguri conţine Proantocianidine - de asemenea numite "OPC" de la procianidine oligomerice sau "PCO" de la oligomeri procianidolici.

     Aceştia sunt o clasă specială de nutrienţi aparţinând               familiei flavonoidelor. Componentele extractului din seminţe de struguri au o gamă largă de beneficii. A fost demonstrat că protejează natural pielea împotriva efectelor dăunătoare ale arsurilor de soare.

 

 

 

 

Cercetările au demonstrat, că extractul din seminţe de struguri, prin continutul sau de resveratrol, poate ajuta în limitarea retinopatiei la diabetici.

Mai mult, aceste componente se adreseaza insuficientei pancreatice la diabetici, după cum a arătat un studiu în care s-a putut reduce frecvenţa şi intensitatea durerilor abdominale.

Extractul din seminţe de struguri este, bineînțeles, fenomenal pentru sistemul imunitar si circulator.

Flavonoidele pe care le conţine pot ajuta la depăşirea insuficienţei venoase cronice, pot conduce la creşterea puterii capilare la persoanele cu hipertensiune sau diabet şi pot îmbunătăţi funcţionarea venelor din picioare la persoanele cu multiple vene varicoase.