Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
 
Blog
 
 
Cos cumparaturi
 
 
Cautare
 
spacer

Informatii si articole utile legate de uleiurile presate la rece

ulei presat la rece

 

Extractul concentrat de mustar din compozitia produsului  Instant Genoflex este ingredientul minune care va va lua durerea cu mana. Utilizat in cazul durerilor reumatice, sau dupa efort prelungit, acest ulei garanteaza o eficienta maxima.

Pentru a va bucura de proprietatile sale naturale, iata cum il puteti folosi:

Masati locul dureros cu cateva picaturi de ulei Instant Genoflex.

Dupa ce masati bine uleiul, continuati masajul cu spirt medicinal, apoi reluati masajul cu cateva picaturi de ulei. Repetati acest ciclu de trei ori.

In acest fel, alcoolul sanitar fluidifica uleiul si deschide porii pielii, permitand o mai buna patrundere a uleiului in profunzime.

Datorita faptului ca este antibacterian, fiind si un bun emolient al pielii, acest ulei se poate folosi si dupa barbierit.

Acest ulei este extrem de eficient atat in masajul de relaxare dar si in cel antireumatic.

Cumparati Instant Genoflex  chiar din magazinul nostru online

ulei presat la rece antireumatic

Doamna dr. Lungu Angelica medic primar, specialist reabilitare medicala si reumatologie, care este de multi ani clienta firmei 2E PROD, ne-a declarat:

"Antireumaticul Instant Genoflex fabricat de firma 2E PROD din Alexandria este un remediu natural cu care am obtinut rezultate extraordinare in tratarea unor afectiuni inflamatorii si degenerative ale articulatiilor. Recomand pacientilor mei bai cu apa calda, cataplsme cu faina de mustar si apoi aplicatii locale cu Instant Genoflex, care este vasodilatator. Tratamentele cu faina si Instant Genoflex sunt chiar mai bune ca baile cu ape minerale, daca se fac cum trebuie, in alternanta cu alcool medicinal sau cu miere(care este hidroscopica) Persoanele sensibile pot folosi faina de mustar in combinatie cu faina de in, care are efecte calmante, pentru evitarea unor eventuale iritatii cutanate. Instant Genoflex nu produce iritatii, dimpotriva, acest ulei are un efect de catifelare a pielii."

editat: 10.11.2010

daca v-a placut articolul, apasati butonul de mai jos pentru a-l trimite unui prieten: