Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
spacer

Produse disponibile in magazinul 2E PROD - uleiuri presate la rece, seminte si derivate

ulei presat la rece

 

 

 

 

 

 

2E prod este prima firma din Romania care a fabricat si promovat ulei presat la rece extravirgin, pur, intr-o gama foarte variata, printr-o tehnologie unica, originala, cu ajutorul utilajelor concepute si realizate chiar in cadrul firmei.

 2 E-PROD SRL - Locul 1 in Top 10k Alexandria, clasa CAEN 1041

 

Produs fara aport termic sau chimic, marca de ulei presate la rece Cardinal  reprezinta un produs 100% natural de cea mai buna calitate, fie ca e ulei presat la rece de floarea soarelui, ulei de dovleac,  ulei de susan, ulei de nuca, ulei de soia, ulei de germeni de grau, ulei de in sau din orice alte seminte oleaginoase.

Uleiul este un ingredient important  in prepararea hranei zilnice, dar adeseori este neglijat si ales absolut la intamplare. 

Studii recente recomanda in alimentatie inlocuirea uleiului rafinat cu ulei presat la rece, cu atat mai mult daca el este si ulei extravirgin, asa cum sunt uleiurile Cardinal, fabricate la 2E PROD.

Intr-o societate grabita, stresata, si asaltata de cotidian, sanatatea a devenit un lux. Iar o dieta sanatoasa este ultimul lucru la care cei mai multi dintre noi se gandesc, atunci cand au probleme de sanatate.

Sanatatea incepe de la o dieta naturala. Tot ce are mai bun natura inseamna vitamine, minerale, suplimente nutritive cu care organismele se hranesc si se dezvolta.

Colectivul firmei 2E-PROD, a inteles acest lucru inca din 1995. Cand toata lumea era fascinata de importurile de produse alimentare care mai de care mai daunatoare, noi am deschis prima fabrica din Romania care a produs si promovat uleiurile presate la rece.

Folosind doar seminte autohtone, crude, neprajite pentru a nu le deteriora calitatile nutritive, am elaborat tehnologii noi prin care am obtinut ulei presat la rece de o calitate deosebita si de o claritate stralucitoare. Tehnologia de fabricatie asigura controlul temperaturii la presare, controlul calitatii semintelor si printr-o extractie delicata asigura pastrarea tuturor calitatilor naturale ale uleiurilor continute in seminte.

Dupa ce Ministerul Agriculturii si Industriei alimentare a introdus notiunea de produs BIO,  firma 2E Prod a fost prima companie din tara care a obtinut certificarea BIO pentru uleiuri presate la rece, folosind o tehnologie de presare la rece care este in totalitate BIO fiindca nu foloseste nici un procedeu de alterare a semintelor supuse extractiei cum ar putea fi prajirea, tratarea chimica, incalzirea, etc .

Acum fabricam prin aceasta tehnologie de presare la rece BIO o gama larga de uleiuri presate la rece 100% naturale, extravirgine, pentru consum alimentar. Am realizat la cererea colaboratorilor nostri - firme de cosmetica, cabinete kinetoterapeutice, cabinete medicale sau de masaj - si o gama de uleiuri pentru masaj cu efecte dintre cele mai variate: puternic antireumatic, de catifelare a pielii, de relaxare, etc.

Ca activitate secundara, selectionam si ambalam o varietate de seminte, dar producem si diferite tipuri de faina, obtinute prin macinarea acestor seminte, pe care le distribuim in toata tara prin partenerii nostri, sau direct la consumator.

Calitatea produselor noastre este certificata in primul rand  de fidelitatea numerosilor clienti, consumatori permanenti ai produselor noastre si mai ales ai uleiurilor extravirgine presate la rece Cardinal fabricate la 2E PROD, de-a lungul celor 15 ani de activitate neantrerupta.

Putem sa amintim aici o serie de persoane din tara, dar si din strainatate, care de peste 10 ani isi fac aprovizionarea periodica cu uleiul necesar in bucataria proprie numai de la firma noastra.

Dar cei mai multi dintre consumatorii produselor noastre se aprovizioneaza de la cele peste 150 de magazine cu profil naturist din marile orase ale tarii, Bucuresti, Arad, Timisoara, Craiova, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Iasi, Sibiu, Galati, etc., care alcatuiesc o mare retea de distributie, construita in cei 15 ani care s-au scurs de la infiintarea a firmei 2E Prod. In ultimii ani s-au adaugat acestei retele si unele magazine din orase ceva mai mici, cum sunt Alexandria, Tg Neamt, Tg. Secuiesc, Predeal, Zalau, Gheorghieni, Targoviste, Mangalia, Pucioasa, Piatra Neamt, etc.


Numeroase sunt de asemenea magazinele si depozitele de distributie on line care comercializeaza cu succes de cativa ani buni o foarte mare parte dintre uleiurile bio extravirgine obtinute prin presare la rece la 2E PROD.

Tuturor le multumim pentru seriozitatea cu care s-au implicat in aceasta activitate, contribuind cu succes la dezvoltarea ei alaturi de colectivul 2E prod si facand ca firma noastra sa fie cunoscuta in intreaga tara atat prin calitatea de exceptie a produselor si cat si prin promptitudinea livrarilor.

 Toate materialele(articole, denumiri, fotografii) de pe acest site sunt proprietatea exclusiva a SC 2E PROD srl. Este interzisa copierea si utilizarea acestor materiale sub sanctiunile prevazute de lege.