Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
spacer

Ulei presat la rece, 100% natural, extravirgin in oferta 2E PROD. Gaseste aici o gama variata de uleiuri presate, prin tehnologii bio - Cardinal.

   

 

uleiuri presate la rece de la 2e-prod

diploma

                                           

ulei presat la rece

                                                                               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                
 
  
                                         
              
 
 
 
 
 
                             
 
 
 
 

2 EPROD SRL - Locul 1 in Top 10k Alexandria, clasa CAEN 1041

 
 
 
    
 
 
Infiintata in anul 1995, firma 2E PROD a fost creata pentru a produce uleiuri presate la rece, si pentru a studia domeniul uleiurilor presate la rece, foarte putin cunoscut in Romania la momentul infiintarii firmei. 2E prod s-a dezvoltat ca producator unic in Romania de uleiuri presate la rece din seminte oleaginoase diferite, timp de mai bine de 18 ani. Pe parcursul celor peste 18 ani de functionare studiile, cercetarile, colaborarile cu diferite organisme specializate s-au desfasurat  numai prin efortul sustinut al fondatorilor, echipei manageriale si specialistilor firmei noastre.

 Printr-un volum insemnat de studii si cercetari in domeniul tehnic, am reusit sa punem la punct o tehnologie proprie de extractie a uleiului din seminte oleaginoase, la temperaturi scazute controlate, astfel incat sa nu se piarda nici una din calitatile naturale ale uleiurilor respective. In aceeasi etapa a activitatii noastre am conceput si realizat si utilajele necesare aplicarii acestei tehnologii de extractie.

In primii ani de productie am initiat si efectuat mai multe studii asupra compozitiei acestor uleiuri, in colaborare cu institute de cercetare, dar si cu clinici medicale private specializate in tratamente homeopatice. Cercetarile au contribuit esential la imbunatatirea calitativa a uleiurilor Cardinal. Aceasta explica de ce efectele lor asupra organismului uman sunt extrem de benefice, de la protectia sanatatii pana la tratarea unor afectiuni dintre cele mai grave.

Am colaborat in aceasta directie cu Institutul de Cercetari Alimentare Bucuresti, IBNA Balotesti, cu clinica Naturalia din Voluntari-Bucuresti fondata si condusa de dna.si dl dr. Maria si Pavel Chirila si clinica Eden de la Breaza.

Pentru a spori calitatea si siguranta produselor oferite de compania 2E prod specialistii nostri cu ajutorul unei firme de consultanta, au implementat in 2007 Sistemul de management pentru siguranta alimentelor, conform Standardului ISO 22000/2005.   

Am obtinut inca din 1997 licenta de fabricatie a uleiurilor brute prin presare la rece.

In anul 2007 am obtinut licenta nr.1 de utilizare a marcii Bio Cert Romania pentru productia de produse bioalimentare biologice.  

2E prod este prima firma din Romania cu certificare ecologica pentru  tehnologiile de fabricatie in domeniul uleiurilor presate la rece, in conformitate cu Regulamentul Consiliului European 2092/91 cu privire la productia produselor agroalimentare biologice.

Produsele realizate de compania 2E prod, in special uleiurile, contin o gama larga de substante nutritive superioare, obtinute direct din plante,in starea lor cat mai apropiata de cea naturala. De aceea ele favorizeaza revigorarea organismului si cresterea rezistentei sale la stresul cotidian.

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate a devenit o necesitate stringenta in conditiile in care omul este expus atacurilor a tot mai multi factori externi cu efecte dezastruoase asupra sanatatii, incepand de la slabirea sistemului imunitar, pana la provocarea unor boli grave, metabolice si organice, unele dintre ele incurabile. Asa se face ca numarul consumatorilor de uleiuri naturale presate la rece este in continua crestere, iar satisfactia pe care le-o ofera uleiurile Cardinal este de fiecare data o surpriza placuta.