Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
spacer

Produse noi

Gama Uleiuri Cardinal Traditional

 

Aceasta gama de produse a fost creata la cererea unui numar foarte mare de clienti, care au dorit sa consume uleiurile Cardinal si in alte variante decat cele presate la rece extra virgine. 


Pentru amatorii de ulei natural, asa cum se fabrica el la inceputurile arhaice ale acestei ocupatii stravechi, am creat o gama speciala de produse Cardinal cu denumirea de Cardinal traditional.
Aceasta gama va contine diverse uleiuri, absolut speciale, pe care nu le veti mai gasi in alte locuri, pentru ca nu se mai fabrica asa ceva de multi ani, dar oamenii de varste mai inaintate pastreaza in amintire gustul, aroma si savoarea lor, asa cum au simtit-o ei in copilarie. 

ulei de dovleac traditional
Ca sa putem fabrica si livra asemenea produse, folosim o tehnologie speciala, diferita de tehnica Raw Organic Cardinal Technology. Prin tehnica uleiurilor Cardinal Traditional cu care urmarim sa obtinem produse naturale, cu un gust placut absolut special, la fel ca cele care s-au folosit inca din timpuri stravechi in gastronomia romaneasca.
 
 
ulei Cardinal Traditional
 
 
 
 
 
 
 
Provocarea pe care ne-o ofera aceasta noua activitate este aceea de a crea aceste produse combinand vechile tehnici de extractie cu procedeele Raw organic Cardinal Technology, astfel incat sa rezulte o metoda moderna, care sa respecte cu strictete toate conditiile de igiena si siguranta a alimentului si sa poata oferi o garantie a termenului de valabilitate, dar fara a se pierde nici una din calitatile gastronomice ale uleiurilor.

Merita sa incercati aceste uleiuri pentru noutatea pe care o aduc pe piata uleiurilor naturale si pentru gustul lor special.