Meniu
Bine ati venit Semintele de floarea soarelui atente selectionate Cardinal-ulei de floarea soarelui presat la rece. Uleiuri presate la rece extra virgine diverse Ulei de floarea soarelui pentru salate fine Ulei de dovleac uleiuri presate la rece Cardinal-sanatate prin nutritie 20 de ani de activitate Seminte de dovleac, in, susa pungi cu seminte si faini diverse
spacer

Servicii

 Oferim servicii de cea mai buna calitate, rapide si la preturi fara concurenta

2E-Prod lucreaza in colaborare cu partenerii sai pentru a dezvolta noi produse naturale.  Ne-am ingrijit mereu sa luam ce e mai bun de la natura. Calitatea produselor noastre incepe cu o selectie atenta a semintelor. Alegem cu atentie doar seminte naturale, de cea mai buna calitate.

Am investit in tehnologii noi, prin care controlam temperatura de presare, pentru a nu deteriora proprietatile naturale ale semintelor, si printr-o extractie delicata, fara procese chimice, obtinem uleiuri 100% naturale.Tehnicile noastre de productie ne permit crearea unor uleiuri noi, sau unor uleiuri compuse din mai multe ingrediente, in functie de produsul pe care il cautati. Daca doriti un anumit ulei pe care nu il gasiti in gama noastra, ne puteti contacta prin email sau telefonic pentru ne consulta in privinta realizarii comenzii dvs.

2E-Prod va ofera gamele sale de produse naturale direct la dvs. acasa. Pentru aceasta nu trebuie decat sa plasati comanda dvs. direct aici . In aceeasi zi noi va vom livra produsele comandate, la adresa indicata de dumneavoastra, iar a doua zi lucratoare, veti primi coletul prin Curierat Rapid, cu plata ramburs.

Comenzile se pot plasa pe site 24 de ore din 24 in oricare zi a saptamanii sau telefonic de luni pana vineri intre orele 8.00 si 15.00. Pentru comenzi cu valori mai mari de 300 de RON nu se percep taxe de expeditie.

Pentru crescatorii de animale obtinem ca produs rezidual, srotul utilizat la furajarea animalelor si pasarilor. De asemenea putem prepara furaje concentrate, compuse din sroturi de floarea soarelui, porumb, dovleac, in, germeni de grau,  cu reale proprietati nutritive si un continut bogat de proteina dar si de ulei.

Pentru producatorii de nada de pescuit, dar si pentru proprietarii baltilor cu peste oferim o materie prima pentru nada de foarte buna calitate, si respectiv sroturi pentru furajarea pestelui din crescatorii, atat pentru puieti cat si pentru exemplarele adulte.

 

Nu ezitati sa ne contactati pe email la adresa: office@2e-prod.ro sau telefonic de luni pana vineri intre orele 8.00 si 16.00 , la oricare din telefoanele:

0247318958; 0723227350; 0723226915; 0744346209